Shopping Bag
BEAUTY

Ny norsk parfyme - Son Venïn

Son Venin er et norsk parfymemerke med hovedkontor i Oslo.
De verdsetter både den sanselige opplevelsen og den visuelle presentasjonen.

Med en respektfull og diskret tilnærming, skaper de eksperimentelle, intime parfymer som smelter sammen med en kontinental følelse med vår skandinaviske bakgrunn.

Letingen etter de beste ingrediensene førte de fra Norge til Sør-Frankrike, hvor de har jobbet med noen av verdens fineste og mest erfarne neser. Sammen har de produsert en rekke dufter, alt fra ren og enkel, til mer komplekse komposisjoner.

Son Venin tror på håndverk og et sterkt konsept. Alt fra duft-, pakke- og parfymeflasker gjenspeiler deres skandinaviske røtter.

Duftkomposisjonene er sofistikerte og karismatiske, laget av de beste ingrediensene, uten unødvendige kjemikalier.

PUR 01

Pur 01 duften er essensen i et middelhavsland hvor rose, lavendel og timian blandet sammen, minner deg om en varm solnedgang og de friske notene av eukalyptus og glitrende krydder som går forbi deg. En karismatisk duft som avsluttes med innslag av rav og tre for en langvarig og vanedannende effekt.

PUR 02

Pur 02 duften er en ren og enkel duft som er bygd rundt en harmoni av ren, hvit jasmin og rent hvitt skog fremhevet av mykheten i hvit moskus. Det fremkaller de rene og friske vinterkvelder der stillhet og hvit snø omfavner skogen.

SANTAL SUPER

Son Venïn Santal Super er en full, selvsikker, demokratisk og varm parfyme som du ønsker å klemme hele dagen.

Det er stemningsfullt, varmt duftende med en bit pepper, den friske balansen av ren jasmin med innslag av kardemomme. Sfærisk med evig kjærlig sandeltre og sedertre-toner sammen med episke ISO E-Super.

0905

0905 er en duft med en sterk, karismatisk appell og maskulin karakter. De glitrende krydderene er i motsetning til lærrike og ravfarger på basen.

Le Voleur

En elegant og forførende duft som kombinerer friskheten av en hvit blomsterbukett og moderne iris, med sensuell røkelse og gaïactre.

3007

3007 er en sofistikert og feminin blanding som er sammensatt av frisk appelsinblomst blandet med en vanedannende hvit bukett med hvit jasmin, avslørt i noen myke innslag av vanilje.

POSTHUME

Posthume er duften av Nordisk arv, tusenvis av år med et kaldt klima og ekstrem natur – skapt av det norske dufthuset Son Venïn. Tjære fra våre historiske bygninger, tekstur fra naturen som omgir oss. I denne duften har Son Venïn skapt et sensorisk bilde av Norges arv.

Toppnoter: kanel
Hjertenoter: nellik, tobakk
Bunnoter: vanilje, lær, vetiver, tonkabønne, røykakkord

Posthume vant i 2020 gull i kategorien for Independent Brands under den amerikanske prisutdelingen Art and Olfaction Awards.