Shopping Bag

ANGRERETT

Kan jeg bytte til en annen størrelse eller vare?

Alle varer kjøpt i vår nettbutikk kan byttes til andre størrelsen eller varer innen 14 dager fra varen er utlevert. Unntak er øredobber, håndlagde smykker eller undertøy/badetruser. Av hygeneårsaker, bytter ikke disse kategoriene.

Emballasje og forseglinger må være inntakt på produkter som skal returneres. Varene returneres per post sammen med faktura og returskjema og eventuelt angrerettskjema:

CRUSH CONCEPT

Torggata 10

5525 Haugesund

Dersom du returnerer et produkt fordi du angrer kjøpet, må du selv betale returportoen. Reklamerer du på grunn av skade på produktet eller feillevering, betaler vi porto.

Angrerettskjema finner du her: https://signform.no/dss/index.php?view=forms&id=12

Vi kan også sende deg et angrerettsskjema på mail. Vi ber deg om å fylle ut og returnere dette dersom du ønsker å benytte deg av angreretten.

Produktene må returneres i originalemballasjen og forseglingen må ikke være brutt. Av hygieniske årsaker forsegles alle produkter som ikke i utgangspunktet er forseglet med plast, og denne forseglingen må være inntakt. Du betaler selv returporto.

Hvordan bytter man?

For å forsikre at varen du ønsker ikke blir utsolgt, oppretter du et nytt kjøp på produktet du ønsker å bytte til. Velg klarna faktura som betalingsalternativ, og din bestilling blir behandlet med det samme. Så fort vi mottar produktet som skal returneres, refunderes dens beløp. Husk å betal faktura innen forfallsdato!

Kan jeg bytte i butikk?

Vi bytter selvfølgelig alle nettkjøp i butikk, gitt at vi har størrelsen eller varen du ønsker. Dette må skje 14 dager innen varer er hentet i butikk eller utlevert.

Kan jeg bytte i butikk mot varer som ikke selges i nettbutikken?

Ja, men de må først håndteres som returer i vår nettbutikk. Bytte må skje innen 14 dager fra utlevering.

Har du mottatt en vare som er feil størrelse eller ikke helt som forventet, har du 14 dagers angrerett fra varen er utlevert eller hentet i butikk. Varen må være ubrukt og i samme tilstand som mottatt.

Du har følgende returalternativer:

Du kan benytte deg av vår returtjeneste. Denne tjenesten koster 179 kroner.

Dette vil bidra til en trygg og rask retur. Husk at du er ansvarlig for produktet inntil vi har mottatt returen.

Hvem står for returforsendelsen?

CRUSH concept dekker ikke returkostnader. Dette er en avgjørelse vi har tatt med hensyn til miljøet; vi ønsker å minimere antall pakker i forsendelse, samt minske unødvendig bruk av emballasje.

Dersom du er usikker på størrelser, passform, farge eller hva enn det skulle være hjelper vi deg veldig gjerne via telefon, mail eller Instagram.