Shopping Bag
No products in the cart.

Wonderful objects that makes everyday more beautiful

Things of beauty. Made with integrity. Designed to last. Objects that all speak to how we live today, with consideration for a better tomorrow.

A PAPERCLIP FOR GIANTS

Denne vakre håndlagde overdimensjonerte bindersen i messing er et syn for øyet!

Den fungerer både som en dekorasjon, papirvekt eller til å holde orden i papirene dine.

Canyon Vase

Canyon vasen er inspirert av kløfter formet av vannflommer. Laget for å bringe naturen nærmere hjemmet og gi et kunstnerisk preg. Bruk den med eller uten blomster.

Vasene er munnblåst i en  form skåret i stål, noe som skaper den unike rå overflaten.

An object-lamp that creates spaces of pleasure wherever it is located

Cesta er en stemningsfull lampe som ble tegnet av Miguel Milá i 1962. På en spasertur gjennom Barcelonas gater på 1960-tallet støtte Miguel på en forlatt glass-skjerm foran en glassbutikk – han falt umiddelbart for funnet sitt, som senere ble hjertet i Cesta-serien. Cesta er det spanske ordet for kurv – designet for å holde den ”skrøpelige” glasskulen.

Skjermen understøttes av et vakkert stativ i tre som er produsert av europeiske håndverkere ved hjelp av tradisjonelle dampbøyeteknikker og satt sammen for hånd. Den karakteristiske formen og funksjonen forblir populær i den moderne innredningen.

Selv om det enkle designet har mer enn 50 år på baken, er lampen helt ideell i den moderne innredningen. Det myke lyset skaper en hyggelig stemning i hjemmet, der lampen kan brukes både som bord- og gulvlampe. Lampens design gjør det enkelt å flytte det stemningsfylte lyset på reolen i stuen, gulvet på soverommet eller på hjemmekontoret.

Denne vakre og funksjonelle ostehøvelen er perfekt til alle som er like glad i ost som oss.

Duften av Colette

Rue Saint-Honoré Air roomspray fra Lola James Harper er en hyllest til den legendariske og mytiske konseptbutikken Colette som holdt hus i 213 Rue Saint-Honoré i det første arrondissement i hjertet av Paris. Mer enn 20 år med fantastisk kunst, mote, design, mat og fester. Stedet der Lola James Harper hadde sitt første lanseringsparty i 2013 da de lanserte sin første duftlys-serie med konsert og fotoutstilling. En legendarisk duft av fiken.

We Combat Darkness By Lighting Candles…

Lysestaken vi aldri blir lei av!

Vi har vært utsolgt i over 1 år, men nå er den endelig tilbake på lager.

Denne vil du eie!