Shopping Bag
CHRISTMAS DECORATIONS

Julefryd for sansene

Adventspakker med lekkert bånd. Håndskrevne julekort.

Julekaker på flotte fat. Årets samleobjekter fra Kongelig Dansk og Georg Jensen.

Naturlige duftlys med duften av jul.

På CRUSH finner du alt du trenger for å skape en magisk jul!

Ta julebordet til nye høyder av hygge og diskré eleganse ved å tilføre tidløse skandinaviske designobjekter fra CRUSH CONCEPT håndplukkede utvalg av klassikere.
VI TELLER NED TIL JUL

Oppdag Royal Copenhagens verden med vår nye adventskalender

Adventskalenderen er en fantastisk måte å telle ned dagene til julaften, og denne fra Royal Copenhagen er full av samleobjekter. En for hver søndag i desember. Royal Copenhagen adventskalender tar deg med på en tur gjennom nesten 250 år med porselenshistorie med fire herlige gaver fra fire unike kolleksjoner.

 

Carlotta Edwards (1894 - 1977) Swan Lake

“Some Christmas tree ornaments do a lot more than glitter and glow, they represent a gift of love given a long time ago.”

...og høyt i toppen den blanke stjerne

Vi elsker denne toppstjernen fra Georg Jensen.
Den ikoniske kronen på verket som fanger hele essensen av familiejul.
Denne stjernen er også fin å henge i vinduet.

Season lysestaken kan brukes året rundt og avpasses etter ulike sesonger og høytider, derav navnet. La lysestaken lyse opp en mørk høstkveld, eller bruk den som adventslysestake. Den runde formen minner på mange måter om en tradisjonell julekrans. Lysestaken gir en ekstra koselig stemning til hjemmet ditt.

For å virkelig fremheve staken på bordet har vi også stativ med oppheng til Seasonstakene, HER  finner du det!

JEG TENKER PÅ DEG

Håndskrevne julekort til noen du er glad i

Det trenger ikke å være mange ord. Noen ganger er en setning nok. Kanskje er det en følelse fra et hyggelig minne fra året som gikk, eller å gi et ønske for året som kommer.

Naturlige duftlys med duften av jul

Vi elsker duften av jul! Hos oss får du naturlige duftlys med julelukt, og med høy kvalitet. Med de skaper du enkelt julestemning hjemme (uten å måtte på med bakeforkleet).

Dette paret av vakre telysestaker forgylt med 18 karat gull er inspirert av en kald, vakker nattehimmel og bringer litt stjernespekket magi inn i stuen til jul. Et mønster av utskårede stjerner på den forgylte overflaten og lar det levende lyset inni skape glitrende og fortryllende mønstre.

Julepynten skal være en fryd for øyet og et juleminne

som kan tas frem år etter år-

og gå i arv i generasjoner.