Shopping Bag

Duften av en klem

Son Venïn SANTAL SUPER beskrives som en varm parfyme du ønsker å ha med deg hele dagen, og vi kunne ikke vært mer enig! Innslag av pepper og kardemomme er friskt balansert av jasmin, og det hele kombineres med varme sandel- og sedertretoner. Vi går vinteren i møte med deilig kasjmir, rykende varm tekopp og duften av denne!

Liker du “santal” dufter? Da er Santal Super et must i parfymegarderoben!

En duft som flytter inn i parfymegarderoben din, og du vil vende tilbake til igjen og igjen!

 

Foto: Pernille Sandberg

 

 

 

 

Son Venin er et nytt norsk parfymemerke med hovedkontor i Oslo
De verdsetter både den sanselige opplevelsen og den visuelle presentasjonen. Med en respektfull og diskret tilnærming, skaper de eksperimentelle, intime parfymer som smelter sammen med en kontinental følelse med vår skandinaviske bakgrunn. Letingen etter de beste ingrediensene førte de fra Norge til Sør-Frankrike, hvor de har jobbet med noen av verdens fineste og mest erfarne neser. Sammen har Son Venin produsert en rekke dufter, alt fra ren og enkel, til mer komplekse komposisjoner.
Son Venin tror på håndverk og et sterkt konsept. Alt fra duft-, pakke- og parfymeflasker gjenspeiler deres skandinaviske røtter. Duftkomposisjonene er sofistikerte og karismatiske, laget av de beste ingrediensene, uten unødvendige kjemikalier.