Shopping Bag

Vakre bord til 17.mai

Uansett om du skal ha en stor champagne-frokost med venner, eller en liten sammenkomst med familien, er det hyggelig å legge litt ekstra i borddekkingen på selveste nasjonaldagen!
Vi har alt du trenger til festbordet.

Dekk festbordet med Blue Mega.

Hipp, hipp hurra!

Uansett om det er 17. mai, konfirmasjon eller bursdag, så er disse flotte norske kakeflaggene det perfekte innslag! De er utrolig dekorative og forvandler enhver bløtkake til et festverk i rødt, hvitt og blått. Våre norske kakeflagg er laget av ekte flaggduk – noe som både gir dem et eksklusivt preg og sikrer en holdbar kvalitet som varer år etter år.

Inviterer du vennene dine til champagnefrokost på nasjonaldagen? Champagneskåler i krystall garanterer øyeblikkelig feststemning! Og boblene holder du kjølig i champagnekjøler med isbiter i. Ber du gjestene ta med hver sin vesle frokostrett som passer til, er det en enkel og hyggelig måte å samles om et godt måltid på – uten at noen går glipp av verken barnetog eller nattesøvn.

Verdens fineste kakefat!

Dette kakefatet er en fest for øyet. På 17.mai serverer vi gjerne pavlova på dette fatet.

Pynt med blomster

Til sist kommer dekoren. Friske blomster er alltid en vinner – men lag gjerne lave oppsatser eller plassér små vaser i grupper slik at man enkelt ser hverandre over bordet. De store bukettene setter du på buffeten, kjøkkenbenken eller salongbordet hvor alle kan beundre dem.
Det fine bordflagget  er perfekt til konfirmantens kuvert – eller på festbordet på 17 mai. Flagget blir en fin tradisjon, og hentes frem igjen til små og store anledninger hele livet.