Shopping Bag

RHANDERS

Det danske hanskemerket RHANDERS kan dateres tilbake til 1250, men ble offisielt grunnlagt i 1811. Dette gjør merket til den eldste skinnhanskemakeren i verden, og selskapet har alltid vært familieeid. Selv om navnet på merket har endret seg gjennom årene, har «Randershansker» vært et fenomen i århundrer.

Helt siden merkets opprinnelse har de vært leverandør av skinnhansker til de kongelige. Det sies til og med at den franske dronningen, Marie Antoinette, i sin tid, ba spesifikt om Randershansker grunnet skinnets myke kvalitet og aroma. Aromaen skyldtes Kalmusrot som munker tok med seg til den lille byen Randers. Roten ble den gang brukt i skinnets fargeprosess, og sørget for den unike aromaen. Kalmusblomsten er fortsatt et ikon og dekorerer deres hansker den dag i dag.

RHANDERS er fortsatt stolt leverandør til den danske kongefamilien, i tillegg til Marinen, politiet og Hennes Majestet Dronningens garde. Med et ønske om å bringe «Randershansker» til nåtidens publikum, har merket RHANDERS oppstått som en naturlig forlengelse av selskapets historiske og kunnskapsrike tradisjon.

Filter